Print

Pasta pesto salade

Voorbereidingstijd

Kooktijd

Totaal

Aantal 4 personen

pasta pesto salade in een schaal

Wat heb je nodig

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. 
  2. Neem een bakplaat en leg er een vel bakpapier op
  3. Snijd de snoeptomaatjes doormidden, leg ze op de bakplaat, besprenkel met wat olijfolie, zout en peper en een snufje suiker. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de tomaatjes 30-45 minuten. De tomaatjes moeten een klein beetje ingedroogd en zacht zijn. Laat ze lauwwarm worden.
  4. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel koud af. 
  5. Neem een grote schaal en doe de lauwwarme ravioli erin. 
  6. roer 2 grote el pesto erdoor
  7. Roer voorzichtig de tomaatjes en de rucola erdoor.
  8. leg nog wat rucola bovenop de salade, wat geraspte parmezaan en geroosterde pijnboompitjes

Notities

De salade is ook erg lekker met gegrilde groenten

 

Recipe by metzkooktover at https://metzkooktover.nl/pasta-pesto-salade/