Print

Tagliata di manzo

Voorbereidingstijd

Kooktijd

Wachttijd

Totaal

Aantal 2 personen

Tagliata di manzo

Wat heb je nodig

Zo maak je het

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen
  2. Zet een koekenpan op het vuur en laat deze warm worden
  3. dep het vlees droog en wrijf het in met zout en peper
  4. Als de koekenpan heet is, doe je er boter of olie in en bak je je biefstuk zoals jij hem lekker vindt.
  5. laat het vlees even rusten
  6. Neem een schaal of een plank, leg de rucola erop
  7. Snijd het vlees schuin in plakken en leg het op de rucola
  8. schaaf er wat Parmezaanse kaas over
  9. druppel wat olijfolie en balsamico stroop erover
  10. maal er wat verse peper over en bestrooi met wat grof zeezout.

Notities

  • Tagliata kun je zo, als een salade eten
  • Tagliata is ook heerlijk met wat gegrilde groenten en aardappels uit de oven of frietjes
  • Met of op een stokbroodje is het ook heerlijk (eventueel besmeerd met rode uien jam

Recipe by metzkooktover at http://metzkooktover.nl/tagliata-di-manzo-dungesneden-biefstuk-parmezaanse-kaas/