Print

Tomatentaartjes

Voorbereidingstijd

Kooktijd

Totaal

Aantal 6 taartjes

tomatentaartje met bladerdeeg

Wat heb je nodig

Zo maak je het

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet de vormpjes in.
  3. Snijd 6 rondjes uit het deeg, iets groter dan de vormpjes. Leg het deeg in de vormpjes en prik met een vork gaatjes in de bodem.
  4. Snijd de tomaatjes doormidden en doe ze in een schaal. Roer de chutney, tijm, tabasco/chili vlokken, scheutje olijfolie door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  5. Vul de vormpjes met het tomatenmengsel. Je kunt de vormpjes nu een paar uur in de koelkast zetten of je kunt ze meteen in de oven doen.
  6. Bak ze ongeveer 30-35 minuten in de oven, tot het bladerdeeg goudbruin is en de tomaten geglaceerd.

Recipe by metzkooktover at https://metzkooktover.nl/tomatentaartjes/