200 ml amandelmelk (sojamelk, gewone melk, karnemelk)
5 gram bakpoeder
2 eieren
olie om te bakken
snufje zout
klein doosje bosbessen
klein doosje frambozen
Zo maak je het
Doe de havermout, boekweitmeel, bakpoeder, eieren en de melk in de blender en meng het en maal het fijn.
Giet het mengsel in een kom en roer de bosbessen erdoor heen, laat het beslag 10-15 minuten staan.
Verwarm een koekenpan op halfhoog vuur giet een klein scheutje olie in de pan en verspreid dit over de bodem.
Leg 3 dikke, kleine hoopjes beslag in de koekenpan, als de onderkant lichtbruin is, draai je ze om en bak de andere kant. Maak zo het beslag op.
Serveer de pannenkoekjes met de frambozen en een lepel Griekse yoghurt of kokos yoghurt. Ik bakte nog wat stukjes appel in een beetje boter en schepje bruine suiker. Heerlijk!
Recipe by metzkooktover at https://metzkooktover.nl/pancakes/