Cocktail recepten
Voorbereidingstijd
Totaal
Wat heb je nodig
- 45 ml wodka (Moscow mule) of 45 ml bruine rum (Dark n stormy)
- 120 ml ginger beer
- 1/2 limoen
- angostura bitters ( optioneel)
- Geschaafde ijs of ijsblokjes
- roerstaafje
- een mooi glas
Aperol Spritz
- 1/3 Aperol Spritz
- 1/3 Prosecco
- 1/3 koolzuurhoudend water
- ijsblokjes
- schijfjes sinaasappel
- een mooi glas
Zo maak je het
Moscow Mule
- Vul je glas half met ijsblokjes en schenk de wodka erbij
- Knijp de halve limoen uit boven het glas en houd hem apart
- Schenk de gingerbeer en een paar scheutjes angostura bitters (optioneel) erbij en roer door met het roerstaafje
- garneer met de uitgeknepen limoen
Dark n Stormy
- Vul je glas half met ijsblokjes, knijp de halve limoen boven het glas uit en houd hem apart
- Doe de gingerbeer en een paar scheutjes angostura bitters (optioneel) erbij en roer door met het roerstaafje
- Schenk de rum er voorzichtig over (zodat je een donker laagje aan de bovenkant krijgt.
- garneer met de uitgeknepen limoen
Aperol Spritz
- Vul je glas half met ijsblokjes
- Schenk vervolgens de Aperol, prosecco en het koolzuurhoudende water bij
- Garneer met wat schijfjes sinaasappel
Recipe by metzkooktover at https://metzkooktover.nl/cocktail/