1 1/2 el maizena glad geroerd in een glas met 1 1/2 el water
Vers fruit om de taart te versieren
Zo maak je het
Voor de bodem: Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulsknop. Dit kun je ook zonder keukenmachine doen, wrijf dan met je vingertoppen alles tot het lijkt op grof zand.
Neem een springvorm van 24 cm en vet deze in aan de zijkanten. Leg een vel bakpapier over de bodem en zet hem in de rand (of knip een ring bakpapier uit en leg deze op de bodem.
Keer de kom met het mengsel om in je springvorm en druk het mengsel op de bodem plat en glad. Het ziet er dan zo uit:
Bak de bodem 20 minuten of tot hij lichtbruin is en laat hem dan afkoelen.
Voor de vulling: Mix alle ingrediënten voor de vulling met een mixer of in je keukenmachine tot een gladde massa en giet dit bovenop de bodem.
Tik zachtjes op de springvorm om eventuele luchtbellen te verwijderen
Bak de taart 60 minuten en schakel dan de oven uit. Doe de deur niet open maar laat de taart in de warme oven een paar uur afkoelen. Laat de taart vervolgens in de koelkast helemaal afkoelen en versier de taart met het fruit.
Recipe by metzkooktover at https://metzkooktover.nl/cheesecake/