Print

Voorbereidingstijd

Kooktijd

Wachttijd

Totaal

Aantal 4 stuks

wentelteefjes met kaneelsuiker

Wat heb je nodig

Zo maak je het

Gebruik een diep bord of wijde schaal en klop het ei daarin los. Vervolgens klop je de melk erdoor en de vanille. Haal de boterhammen een voor een goed door het melkmengsel. De boterhammen moeten goed het vocht opnemen.  Leg ze in een ander diep bord. Het melkmengsel wat over is, giet je er nog over. Laat de boterhammen dan nog 5 minuten staan. De basterdsuiker en de kaneel meng je vast in een kommetje door elkaar.

Laat een ruime koekenpan op half hoog vuur warm worden en vervolgens doe je de boter erin. Als de boter heet is, bak je de boterhammen aan beide kanten lichtbruin. Als je koekenpan niet groot genoeg is, bak je de broodjes in 2 porties. Haal de wentelteefjes uit de pan en snijd ze doormidden. Strooi het suiker/kaneelmengsel erover. De wentelteefjes zijn het lekkerst als ze warm zijn.

Recipe by metzkooktover at http://metzkooktover.nl/wentelteefjes/